EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

El grup de distribució francès Descours & Cabaud compra Bou STI de Vic

El grup de distribució francès Descours & Cabaud compra Bou STI de Vic..
última actualització: 14-07-2016 (10:57)

Dolors Altarriba
Es mantindran la direcció i la plantilla actuals i ja preveuen noves inversions pel setembre

L’empresa Bou Subministraments Tècnics Integrals, de Vic, ha estat adquirida pel grup francès Descours & Cabaud a través de la seva filial a Espanya, Dexis Ibérica. Bou és una empresa especialitzada en la comercialització de components industrials que no només ven productes i recanvis sinó que també té un servei específic de manteniment i reparacions a través d’una unitat mòbil. L’empresa ofereix productes per a tota mena d’indústria del sector de la pneumàtica, hidràulica, estanqueïtat, rodaments i transmissió, però els últims anys, com explica el seu gerent, Miquel Bou, “s’ha ampliat la competència i sobretot els grans grups de distribució poden oferir a les grans empreses condicions molt millors del que podem fer nosaltres, que no tenim possibilitat de rebaixar el cost en les compres”. Bou creu també que en nom “de la globalització i que el mercat és obert a tothom, els proveïdors són també cada cop menys fidels”. L’entrada de la venda per internet al sector és també un afegit a “les dificultats”.

La venda comporta la transferència al grup francès de la seu de Vic i les subseus de Ripoll i Blanes d’una empresa que va facturar 3,7 milions d’euros l’any passat. També tot el personal, perquè “el que compren i ens ho han deixat clar és el coneixement i el servei als clients”. Així, tant Bou com els seus treballadors continuaran a l’empresa, que ja preveu “fer inversions de cara al setembre i llogar algunes persones més”, diu Bou, que afegeix que els nous propietaris “tenen una visió àmplia i valoren precisament el caràcter familiar d’empreses com la nostra”.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal